THE SUNSHINE OF ME

Name: NUR ANIS HIDAYU A.K.A Anyss Zailani
Age: 17 years old
Birthday: 28 June 1995
Study at: SMK Taman Selayang
Status: Already Taken
Twitter: Anyss Zailani



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ANYSS ZAILANI

dunia ouhh dunia.. :(
Sunday, 12 June 2011 | 03:46 | 0 comments

npe la aku ni .. tibe2 nk emo plax dgn muncet . dye mara aku, aku diam je la.. nk mnyampux pahal. x psal2 nty uhhhh!. x nk ckp pasal ni !. FULLSTOP !. aiyyooo~
urm.. WHAT?. dye ckp aku x syng kau .. aku syng kau la muncet .. law pon kau prli aku mcm2 , sku still smile 4 u.. lpaz texting jee.. aku truszt nanez.. ntah la , aty ni tbe2 nk nanez plaaxx. kot2 ayat kau dlm text mnyakit un aty aku kottt.. ape kau nk ckp ,ckp la.. aku ttap syng kau.. aty aku sket . bia lah.. bia aku shje yg jge aty kau uh.. kau x paya jge aty aku keyh... stiap ary aku dpt tuduhan kau . aku rse klau kau couple dgn gurlz laen . dah lme kot gurlz uh cabot lary dri kau, tpi aku laen. jenis brsaba dn mudah nanez. aku nanez bkn dimata aty kau .. aku x nk kau rse brsala.. aku cme nk mmprtahankn RELANTIONSHIP kite.. dah *8 bulan syang.. aku snggop thu .. smpan2 tuduhan kau.. huh!. kau bnyak bruba krne aku. aku suroh kau isap rokok semula x nk . kau ckp aku pkse. aku . heeeyhh!. menyirap plax niyh.. saba je la.. orng kate aku ni dkongkong oleh muncet .. aku ckp dah syang dye laa.. cmne nk buad.. just brsaba je... aku tnye aty aku.. kau btol2 syng dye kea. law dye slalu cmni?. aku nanez plax. -,-"    ...dye syng aku then tudo aku tdy dye ckp aku x syng dye.. aku aku aku .. naex lgi mnyirap .. syang plizz jgn cmni.. aku x ske kau buat cmni. jgn smpai aku single smpai maty kng !. pliz laaa.


-tiada harapan aty ku ini disembohkn dgn ceria brsamanyee -
-bhagia brsama si dye-


Old things | New things