THE SUNSHINE OF ME

Name: NUR ANIS HIDAYU A.K.A Anyss Zailani
Age: 17 years old
Birthday: 28 June 1995
Study at: SMK Taman Selayang
Status: Already Taken
Twitter: Anyss Zailani



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ANYSS ZAILANI

nk tngox nk tngox!
Thursday, 9 June 2011 | 14:27 | 0 comments

punye lame lah tunggu crite ni klua akhirnye klua jgax smlm taww ..smlm bru plan nk gi TIMES SQUARE,kl dgn cousin buttt.. aku lmbt bgun tdo so x jdi la.. next week kot dpt prgi tngox crite ni dgn frenz .. arap2 la mnjadi ..huhhu.. bgusz la shamsul yusof kau ni pngarah dn kau kau skli nk brlakon..huhuhhu..GEMPAXXX! ...aku nk tngox crite ni pon sbb dn kengade'an aku nk tngox crite ni sbb si mamat ni haa ade :

yaaaaa!. seee!. dye la ..hehe.. sbb dye ade aku nk tngox crite ni.. crite ni trlalu ganaz ouhhh..aku rse at punggung wayang mne2 la kn mcty pnohh. aku thu la crite ni hott gile. korng kn ske sgt tngox crite bgini rupenye.. hhehe.. aku x kesah nk tngox crite mne2 ponn .. but crite ttttuuuuuttt -,- jgn la kn.. urm.. si dye ni pon ade gax ea :
farid kamil .. love u laa .. hohohhoo. jgn! nty si munced ku jelez plax. hehe.. tpi x pe la kn nk syng artis jgax sbgai pmint jee.. x kn x buley kowwt . kn kn.. huhuhu.. dye ni pon ganaz bole ,crite cinta pon bole.. hehee.. ni crite yg akan klua jgax blan jun.. hal mklum la kn trikh lahir aku bulan -JUN-..hohoho..3,2,1 CINTA :)
sory kecix plax-,- .. ni pon nk tngox nk tngox.. huhuhu.. ade diana amir :) hahax! . tomboy kowwt !. hhuhuhu.. pape la aku support je crite2 cmni. hee. dah minat just like laa ..haha..
soo ade free time bole la aku mlngkah ke kl lgi ..yaho00o!. Kuala Lumpur imm cooomminng ! :)

P/S:spe nk 4low ..jgn lupe HALOowW HALOowwWW taw :) hehhee *ketawa sopan..

-bahagia bersama si dye -


Old things | New things