THE SUNSHINE OF ME

Name: NUR ANIS HIDAYU A.K.A Anyss Zailani
Age: 17 years old
Birthday: 28 June 1995
Study at: SMK Taman Selayang
Status: Already Taken
Twitter: Anyss Zailani



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ANYSS ZAILANI

aku rindu sama dye ...
Wednesday, 14 September 2011 | 09:46 | 0 comments
hii .. okay ari ni aku nk cite psal krinduan ku dgn dye .. okay dah dua minggu aku dah clash dgn dye. realy2 rindu dgn dye .. sumpah weii .. dye syang aku buktinye aku call suro jujo yg dye syang aku ke x.. dye ckp ye dye syang aku .. now dye dmam brtambah krisauan aku . err!. nk call dye tpi tkot trganggu .. i miss u dear !!.  uhhh . dah dua ary x contact .. mmng x laa kn.. err. aku nk kau blekk .. plizz. aku nanges bila kau ckp aku prmpuan murahan snang2 je nk mintax couple orng x nk dgn aku dah .. mmng cyezz wei dye ckp tu truzt mnanges aty aku . aty aku cm dah trbakar.snggop dye ckp cmtu .. urm. x pela aku redha ape yg dye ckp kn tu .. bile aku couple dgn ex aku blex laen plax jdynyee. dye plax yg jelez.. urm...cinta alam maya mng cmni kn. okay fine!. single always .. senang cite kau nk aku?.  tnggu aku dah smpai matlamat aku dpt plihan bru aku choopp kau . okay :)  HAHA.. insaf ape dah trjady . law kau ske aku , aku x kn ske  kau tpi aku ske brkawan . cume kawan je k. handfon aku skunk sunyi jee . cume wall gamba si dye. bukan pe gmba aku , bosan kn letak gmba sndiri so letak la gmba dye . hehhee. aku x kesa spe nk ambil dye pon . jnjy dye appy .. hehe.. okay jelez aku law dye ade yg laen .. hehhe. k bye  ~~~   


Old things | New things