THE SUNSHINE OF ME

Name: NUR ANIS HIDAYU A.K.A Anyss Zailani
Age: 17 years old
Birthday: 28 June 1995
Study at: SMK Taman Selayang
Status: Already Taken
Twitter: Anyss Zailani



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ANYSS ZAILANI

Anyss here!
Friday, 20 April 2012 | 13:00 | 0 comments
Assalamualaikum ..

hai guys!. meyh sini dekat2 skid at lappy .. hee, sorry if lame tak on9 blogger ksyngan niyh ibarat bantal pelukku . ewaahh . heee . seriously rindu gile at blog niyhh dan insan2 skalian .. okay !. bab kate rindu ni kn anyss rindu at BFF anyss , lau pun ramai dah pindah sch diorng ttap anyss ingat smpai bile2 ..sodyhhh ^^ tak pe la en nk wt cmne so kne la dnga ckp family tu .. heee,*wat lek wat peace and smile together okay^^^ .k nk cite skid pasal UNIT BERUNIFORM law pon dah lame. *lame ke? . what ever -.-" HAHA . tak disangka2 kn KADET REMAJA SEKOLAH SEMENTAS menang dlm prtandingan dlm KAWAD KAKI nie. HAHA . penuh dgn harapan yg sepenuhnye menang juge akhirnye dpt la pergi ke 'DAERAH' dgn harapan dicapai dpt la NAIB JOHAN , bersyukur sgt2 if dpt kedua nie law pon ramai pasukan2 yg hebat belaka kami tidak brputus asa menempuh cabaran . *kami?. HAHA . cotcotcot .. -------snap snap and snap


-okay , sampai disini je .. penat taip byk2 nie.. HAHA . cotcotcotcotcottt ^^^^


-ANYSS-










Old things | New things